Chiar fara zapada, vacanta de Craciun a fost de vis pentru fetele de la Casa Debora. Multi oameni cu suflet bun le-au daruit fetelor pretuirea si dragostea lor sincera. Gesturi aparent marunte le-au facut pe fete sa se simta speciale, cum de altfel sunt, doar ca nu li s-a aratat prea des.

La jocuri prin intermediul UWRO si Raiffeisen Bank Timisoara: Asociatia suporterilor POLI Timisoara au finantat un pranz la Grill Sarbesc si o dupa-amaiza la jocuri la Iulius Mall. Fetele au fost incantate, au facut poze la bradul din mall. La jocuri, fiecare fata a primit fise de joc si s-au jucat diverse jocuri virtuale pentru copii: condus masini, tombola cu premii (una dintre fete a si castigat o minge de fotbal), fusball, etc. Dupa mancare, am facut o poza cu sponsorii si am povestit despre ce fac ei la Asociatie, iar fetele au povestit despre echipele lor preferate de fotbal. Foarte multe au spus ca sunt fane POLI Timisoara. A fost un timp in care s-au simtit bine, au fost multe rasete si bucurie in jur. La despartire fetele au multumit sponsorilor si ei ne-au promis niste locuri in tribuna la viitoarele meciuri jucate de POLI Timisoara.IMG_1133IMG_1141IMG_1125

‘Micul Print’ pentru fetele de la Casa Debora:

Ziarul Evenimentul Zilei prin buna noastra prietena Georgeta Petrovici (jurnalist) a invitat toate fete de la Casa Debora la recent lansata animatie Micul Print.

Pentru ca experienta la cinema sa fie completa, popcornul si sucurile nu au lipsit. Fetele au fost incantate de film, de povestea frumoasa, iar multe dintre ele au fost pentru prima oara intr-o sala de cinematograf.