Despre noi

Misiunea și Viziunea noastră

Missio este un cuvânt latin folosit cu referire la Missio Dei, misiunea unică a lui Dumnezeu în lume în care suntem cu toții participanți. Numele Missio Link International reflectă chemarea noastră de a sluji societatea și biserica prin promovarea parteneriatelor între creștini, biserici și organizații, având ca scop mărturia creștină, edificarea și slujirea celor aflați în nevoie. Viziunea noastră este să realizăm asta prin programele MLI: „Biserica în Misiune”, „SPeR – Servicii pentru Persoane în situații de Risc” și „Centrul de Leadership Alpinis”.

Echipăm, oferim resurse și încurajăm bisericile locale și formarea de slujitori, prin instruire și conferințe. Oferim programe de formare și activități outdoor prin Centrul de Leadership Alpiniș.
Acționăm în prevenție și asistență pentru fete, supraviețuitoare ale abuzului sever și traficului de persoane și pentru copii și tineri defavorizați din România. 

Revoluția anticomunistă din 1989 a adus multă speranță românilor, însă a dezvăluit și grave probleme sociale, economice, morale și spirituale, generate de cei patruzeci și cinci de ani de comunism.

Fundația MLI a luat ființă în anul 2001, la inițiativa pastorului Eugen Groza (1954-2018) și a unui grup de lideri creștini, pentru a adresa aceste nevoi profunde.

Valori

  • Glorificarea lui Dumnezeu
  • Credința, rugăciunea și morala creștină: mărturisim și promovăm credința creștină, credem în puterea rugăciunii și aderăm la Mărturisirea de Credință a Alianței Evanghelice din România.
  • Colaborare și relații: punem preț pe parteneriate și networking.
  • Slujirea nevoilor comunitare și personale: ne adresăm nevoilor spirituale, emoționale și fizice ale oamenilor pe care îi slujim.
  • Biserica și misiunea: lucrăm cu biserici locale în echipare și slujire