Institutul de Leadership Păltiniș

Având o experiență îndelungată în formarea liderilor, viziunea noastră este să completăm programele existente, oferind un spectru mai larg de dezvoltare a leadershipului, către un public mai larg. Leadership presupune echiparea oamenilor din mediul profesional cu cunoștințe, abilități și pregătire pentru a sluji în familie, la locul de muncă și în comunitate, printr-un model puternic ancorat în valorile creștine.

 Există trei aspecte care stau la baza programelor de leadership la Alpiniș:

(1) Nevoia: Azi se vorbește mult în societate despre leadership, dezvoltare personală și munca în echipă; se caută modele. Observăm nevoia unei perspective înrădăcinate în revelația creștină, oferind alternativa vieții trăite ca parte din planul lui Dumnezeu. Alpiniș oferă un cadru unic pentru formarea unor lideri slujitori.

(2) Oamenii: Echipa MLI, alături de parteneri, aduce experiența bogată a unui model de leadership slujitor prin bărbați și femei din întreaga lume care, urmându-l pe Isus, și-au însușit o misiune înrădăcinată în prietenie, parteneriat și slujire în echipă.

(3) Viziunea ILP: Programe, experiențe și instruire în lumina Evangheliei, pentru a modela și îndruma viața în domeniile ideilor, muncii, credinței și slujirii.