Orice fată merită măcar o dată în viaţă să se simtă ca o prinţesă! De aceea, am organizat Tea Party pentru fetele noastre dragi de la Casa Debora, unde s-au simțit elegante şi speciale, împreună cu angajatele fundaţiei noastre.

¨La Casa Debora am învăţat să iert şi să iubesc!¨ au spus mai multe dintre fetele noastre. Au ieşit, pe rând, în faţă şi au împărtăşit cu noi ce au moştenit şi învăţat de la femeile speciale din viaţa lor. Spre bucuria noastră, majoritatea au menţionat doamnele şi domnişoarele care lucrează la MLI ca fiind femeile către care privesc cu admiraţie şi de la care învaţă.

Le mulţumim în mod special lui Shelby Trusley și Lauren Clevenger care au călătorit din SUA pentru a fi împreună cu noi şi suntem recunoscători că au ales să ducă mai departe misiunea pe care părinţii lor, Alec şi Pati Woodhull, au început-o. Mulțumim și lui Kristi Sipson pentru că a donat setul de ceai moștenit de la mama sa. De asemenea, mulțumirile noastre se îndreaptă și către doamna Corina Macri și restaurantul Casa del Sole, unde am fost găzduite cu drag.