În acest an, fetele de la Casa Debora au mers la Alpinis pentru o tabără cu echipa Woodstock, avand tema ‘Craciunul in luna Iunie’.

Au început să decoreze vila cu un pom de Craciun și ornamente, avand pe fundal muzică de sezon. Un proiect de lucru manual pe care fetele au învățat să-l facă au fost ornamente pe care le vor putea vinde pentru a strânge fonduri: un ornament in forma de om de zăpadă, au făcut ghirlande pe tot parcursul săptămânii si au învățat să facă suport magnetic in forma de bradut. Toată săptămâna fetele au fost agățat ornamente pe pomul de Crăciun.

Unul dintre momentele importante ale saptamanii a fost că fetele au învățat să joace softball. După ce a aflat unele reguli fundamentale de softball au avut primul antrenament. Dragoni vs Soparle. 🙂 Aerul era plin de râsete și urale.

De asemenea, ei au putut să meargă la parcul de aventuri Arka Park, unde sunt trasee pe frânghie și tiroliana. S-au distrat foarte tare mergand una dupa alta pe traseele de coarda.

Spre sfârșitul taberei au mers toți pe un traseu și au putut să participe la un foc de tabara gigant, cu muzica si ‘s’mores’. Fetele nu au mai mancat s’mores pana atunci, dar au devenit repede experțe în a le face și a le manca. Fetele au fost binecuvântate sa primeasca multiple daruri, cum ar fi tricouri si sepci de softball, păpuși realizate manual de la un grup la biserica si bomboane de Craciun.

Sa ne luam la revedere a fost foarte greu de ambele parti si cu siguranta ne va fi dor reciproc. Pentru mai multe imagini, dați click pe aici.

Echipa de la Woodstock a mai rămas la Alpinis doua zile după ce tabăra s-a terminat și au vizitat Sibiul, Biertan, Sighisoara si Castelul Huniazilor, învățand putin despre istoria Transilvaniei.

Vă mulțumim pentru toată dragostea și sacrificiile pentru noi și Domnul să vă răsplătească din belșug!

Craciun fericit din Romania!