Din 2002 la Casa Debora se scriu Poveşti de Speranță

Aici vă vom prezenta câteva fete de la Casa Debora 

 

 

Nicoleta

Nicoleta de la Casa Debora excelează la şcoală şi este un exemplu pentru colegele ei.

Spre deosebire de majoritatea adolescentelor Ana-Maria e tăcută. Ea își spune povestea prin acorduri de vioară, culoare și uneori prin versuri. În urmă cu câțiva ani a publicat o culegere de poezii scrise de ea. Colecția de tablouri pictate de Ana-Maria este mult mai mare. O parte din ele le-a oferit ca mulțumire partenerilor care ne-au vizitat și acum se află în colecții private din SUA sau Europa.

În ciuda răului de care nedrept a avut parte, Sabrina găsește întotedeauna puterea să aleagă binele și să se înalțe dincolo de nori, precum vulturii.

Cine suntem? De unde venim și încotro ne îndreptăm? Sunt întrebări la care fiecare dintre noi are nevoie să găsească răspunsul. Vocea frumoasă dăruită de Dumnezeu și pasiunea pentru muzică au ajutat-o pe Adela să descopere și să prețuiască frumusețea folclorului românesc.

După doar câteva luni cu noi, Raluca dorește să vorbească despre pasiunile și planurile ei de viitor. Noi credem că oamenii sunt cei care au ajutat-o să se adapteze atât de repede. Acești oameni sunt noile ei prietene din casă, voluntarii și partenerii noștri, și nu în ultimul rând echipa.

Ce poate fi mai plin de speranța decât să vezi că o tânără își dorește să dea mai departe ceea ce a primit ajutând alți copii?

La Casa Debora Poveștile de Speranță le scriem împreună în fiecare zi.