Ziua de 31 martie 2017 a fost plină de emoții pentru partenerii noștri de la CSEI Ctin. Păunescu Recaș, care au aniversat 40 de ani de la înființarea școlii, instituţie unde copiii pe care circumstanțele păreau să îi fi condamnat la izolare au găsit în dascăli o familie. Pe lângă oficialități și foști profesori ai școlii, la festivitate au participat foști elevi acum adulți, mulți dintre ei părinți ai actualilor elevi. Copiii, de la cei mai mici până la cei mai mari, au pregătit momente artistice, dansuri populare românești, scenete și momente de acrobație. Bucuria și mândria cu care cadrele didactice au susținut și încurajat copiii a fost remarcabilă. Lacrimi de emoție și bucurie au umplut ochii doamnei director Mariana Heber când elevii și profesorii școlii au cântat împreună un cântec compus de ei special pentru această ocazie.

Fără îndoială, însă, momentul culminant a fost când în sală au intrat absolvenții clasei a XII-a, promoția 2017, toți beneficiari ai programului Merg la Școală. Absolvirea lor înseamnă nu doar un succes academic ,dar și o victorie într-o luptă inegală cu un tipar socio-cultural moștenit.

Fundația MISSIO LINK INTERNAȚIONAL felicită colectivul didactic și elevii  C.S.E.I. Ctin Păunescu RECAȘ pentru cei 40 de ani de excelență în educația inclusivă.

Suntem onorați că timp de 27 de ani am putut să le fim alături în efortul lor de a schimba vieți și mentalități.  

LA MULȚI ANI!