OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn proiectul nostru sunt acum 246 de copii. La clasa pregatitoare sunt inscrisi 15 copilasi, fiind nevoie sa se suplimenteze numarul de locuri. Cu grupele de gradinita, la prescolari si gimnaziu sunt acum 182 de copii, mai mult de 50% din totalul numarului de copii. La inceputul anului scolar, pe micii scolarei, si nu numai, i-au asteptat pe banci rechizite si caiete speciale, creioane colorate, carioci, pixuri si creioane, plastilina, acuarele si carti de colorat, astfel ca prima zi de scoala a fost intampinata cu zambetul de buze.

De kiturile educationale au beneficiat si fetele de la Casa Debora, iar biblioteca centrului a fost imbunatatita cu atlase, culIMG_0850 copyegeri de probleme si dictionare, toate cele necesare pentru pregatirea temelor de casa si a altor materiale solicitate de unitatile de invatamant pe care fetele le frecventeaza. La Casa Debora anul acesta situatia scoalara este in felul urmator: scoala primara – 2 fete, gimnaziu – 11 fete, liceu – 3 fete, profesionala – 8, Scoala speciala la specializarea frizerie – 1 fata.

Tot ceea ce au primit copiii a fost cu sprijinul Fundatiei United Way. Tot prin UWRo, atat copiii de la Recas cat si fetele de la Debora au primit si ghiozdane.

 Multumim pentru tot sprijinul acordat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA