Întâlnire de planificare strategică​

În 02 aprilie 2024, pentru o zi, echipa de coordonare a Fundației Missio Link Internațional (MLI) s-a oprit din rutina de zi cu zi și s-a concentrat pe viitor. 

Sub îndrumarea D-lui Adrian HUDULIN, co-acționar și consultant senior la Train to Excellence dar și voluntar MLI slujind ca și capelan al Centrului Rezidențial ”Casa Debora”,  liderii fundației au răspuns câtorva întrebări:

  • La peste 20 de ani de la înființare, direcția organizației noastre este conformă cu viziunea, misiunea și valorile declarate?
  • Cum va arăta MLI peste cinci ani?
  • Cum ajungem acolo? Care sunt obiectivele strategice?

Echipa de coordonare a văzut MLI ca un vehicul în mișcare, a cărui resursă și destinație este Isus Cristos, care se deplasează pe un teren solid construit de o echipă de lideri dedicați, parteneriate de peste 20 de ani, având aceeași abordare holistică care include creșterea impactului Bisericii în comunitate, formare de lideri și recuperarea  și integrarea copiilor în situații de risc.

La finalul zilei, echipa a stabilit obiectivele strategice pe următorii cinci ani, ca fiind:

  • Asigurarea sustenabilității fundației, prin dezvoltarea de resurse;
  • Formarea noii generații de lideri;
  • Evaluarea proiectelor derulate, a nevoii, și a modului în care MLI va răspunde la nevoi;

Încurajați de concluziile acestei prime întâlniri ne pregătim pentru etapele următoare în stabilirea strategiei MLI, păstrând în minte Efeseni 3:20-21 ”Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate sa faca nespus mai mult decât cerem sau gândim noi,  a Lui sa fie slava in Biserica și în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! Amin”.