IMG_5976_320x240În cadrul proiectului ”Împreună spre Viitor” finanțat de UWRO o lecție de Educație Civică respectiv o Lecție de geografie și biologie s-au derulat făcând și experimentând practic. Atât predarea lecțiilor, cât și aplicațiile au fost făcute acționând. Copiii au fost puși în situații practice care le-au cerut să ia decizii și să explice deciziile luate. Astfel:

  • În luna Februarie (03.02.2016) 70 de copii de la CEI ”C-tin Păunescu” Recaș, împreuna cu 12 fete de la Centrul Rezidențial Casa Debora au vizitat ferma Asociației Tineri Prețioși, situata in localitatea Voiteg. Aceștia au participat la atelierul “Riscuri si modalitati de prevenire a dependentelor” urmat de jocul “Gasește comoara”.
  • La sfărșitul lunii Martie (30.03.2016) – 56 de copii beneficiari au fost într-o excursie de o zi cu tematica “Apărăm natura” la Surduc – Fîrdea, Timis. Aceștia au ținut în natură o lecție de geografie și biologie despre cum apărăm natura, urmată de un atelier în care copiii au făcut postere pe această temă. A fost organizat un picnic la prânz și copiii au servit o cină caldă în Surduc.