O echipă de patru femei, condusa de Bev Gibson, fondator si CEO al Vessels of Mercy International, a petrecut timp cu fetele de la Casa Debora, la începutul lunii septembrie înainte de începerea școlii. Tema saptamanii a fost „Increde-te in Dumnezeu” și fetele au învățat că nu contează cine ești, ceea ce simți, ce spun sau ce fac alte persoane, trebuie să te încrezi în Dumnezeu. Am făcut diferite jocuri de echipa, după care am discutat ceea ce am învățat de la joc.

Am făcut lucru manual și lecții biblice, iar la sfârșitul fiecărei zile am avut intalniri speciale cu fetele mai mari in care sa fie libere să vorbească și să împărtășească ceea ce simt și au fost încântate să scrie o scrisoare lui Dumnezeu. Fetele s-au bucurat cu aceasta echipa foarte mult și s-au simtit foarte încurajate.

Echipa a vizitat, de asemenea, Centrul de Reeducare Buziaș unde fetele au facut o sceneta despre modul în care Dumnezeu modelează pe cei care-i permită să-i modeleze cum vrea El. Cei de la centru au recitat poezii și psalmi și au făcut lucru manual împreună.

Suntem atat de recunoscatori pentru prietenii noștri dragi de la Vessels of Mercy International, care sunt o mare sursă de inspirație și sprijin pentru noi. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze!

Pentru mai multe poze, dati click aici.