Într-un cadru care ne aduce aminte de fiecare dată de apropierea de Dumnezeu, pe munte, la Sinaia, am petrecut 4 zile deosebite la conferința pastorală anuală cu pastori parteneri ai MLI. Mulțumim partenerilor care au făcut posibilă această conferință!

Prof. dr. Emil Bartoș și dr. Tatiana Bartoș ne-au condus pe parcursul sesiunilor cu tema „Între ispite și priorități: studii din Evanghelia după Luca”; Richard Mauney și Claudiu Turturean de la Jubilate ne-au condus în închinare. Richard Mauney a prezentat și cartea pe care a scris-o despre închinare: „Ofrandă Necurmată”, carte care a fost oferită cadou participanților din partea MLI. 

Impresiile deosebite exprimate de către participanți la finalul conferinței ne fac să înțelegem că a fost o conferință cu impact. Privim cu încredere și speranță spre următoarele ocazii când vom fi împreună!

Mărturiile Participanților

“După o săptămână minunată împreună, vă mulțumim în Numele Domnului pentru invitație și ospitalitate! Organizare impecabilă și părtășie îmbibată de duhul libertății și bucuriei creștine! Ne-am hrănit sufletele, ne-am verificat prioritățile, ne întoarcem acasă mult binecuvântați.” (Tatiana și Emil Bartoș)

 

„De câte ori venim la aceasta conferința ne simțim onorați și binecuvântați de Domnul. Mulțumim Lui, dar și vouă că ne-ați adoptat in familia voastră!!! Plecăm de aici totdeauna cu păreri de rău că ne despărțim. Frumoase părtașii și adânci și practice învățături! Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!

(Danut și Gina Onufrei, Marginea)

 

„Dragii noștri, suntem recunoscători pentru oportunitatea de a participa și anul acesta la Conferința pentru Păstori de la Sinaia. Studiul a atins laturi practice ale slujirii cu care mă frământ și la care aveam nevoie de sfaturi și încurajări. Plecăm de aici cercetați, încurajați și motivați în a sluji cu credincioșie conform chemării primite de la Domnul!”

(Aurel și Aly Dobre, Alexandria)

 

„În timp ce veneam înspre Brașov, în masina împreuna cu un coleg pastor, vorbeam despre anumite framantari si lupte pe care le am in lucrare. După primele mesaje din cadrul conferinței am vorbit cu el din nou si l-am întrebat dacă nu cumva vorbitorul a avut un microfon in masina noastra (evident glumesc). Toate mesajele au fost potrivite pentru situațiile noi sau dificile pe care le întâlnim în slujirea Domnului Isus si a oamenilor. Mulțumesc.”

(Vali Giurici, Timișoara)

 

„Conferinta Pastorala de la Sinaia a fost o adevărată oază de pace sufletească, unde pentru câteva zile, oprindu-ne din alergarea cotidiană a vieții, am putut sa învățăm și să reflectăm la Cuvântul lui Dumnezeu, să avem un timp de calitate unii cu ceilalți și să mergem acasă îmbărbătați să continuam lucrarea la care am fost chemați.
Mulțumim tuturor celor care au făcut posibila aceasta întâlnire și ne rugăm ca Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți deopotrivă! 

(Dumitru Ionut și Saida, Mintia)

 

„Am fost încă o data copleșiți de Cuvânt, mesaje, cântare. Părtășia împreună ne-a înviorat și întărit credința. Ne-am odihnit trupul și sufletul. Va mulțumim că ne-ați făcut parte de aceste zile binecuvântate.”

(Nely și Daniel Furdui, Țigănești)

 

„Trebuie sa mărturisesc ca nu am parte de multe momente de felul acesta pe an. Mulțumim fratelui Emil Bartoș si soției care ne-a hrănit sufletele arătându-ne o nouă abordare a Scripturilor. Mi-a dat curaj să îndrăznesc mai mult in predicare. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acesta conferința!”

(Silviu și Fabiola Moise, Baicoi)

 

„Mulțumim MLI. De ani de zile începutul toamnei gravitează in jurul conferinței MLI, care devine mai bogată în inviorare și esență în fiecare an. Timp de 4 zile ne-ați oferit șansa să ne oprim din programele noastre si să căutam lucrurile importante, să ne amintim că trebuie sa facem alegeri care sa ne conducă spre Împărăția lui Dumnezeu.”

(Cornel și Veronica Mosman, Tulcea)

 

„Am ajuns acasă și acum cînd lucrurile s-au sedimentat putem spune că am avut parte de o săptămână binecuvântată  în care Dumnezeu ne-a vorbit arătându-ne adevăratele priorități. Am învățat că sufletul este mai important decât lucrurile, părtășia mai importantă decât popularitatea, disponibilitatea mai importantă decât confortul, voința înaintea simțurilor, relația înaintea reputației. Dorim să punem in practică ceea ce am învățat și să putem fi exemple vii pentru cei din biserică și nu numai. Au fost binevenite și subiectele medicale. Mulțumim!”

(Fam. Câmpean, Sibiu)

 

„A fost un timp binecuvântat din toate punctele de vedere, cu profunzime și călăuzirea Duhului Sfânt în studiul biblic. Prezentarea doamnei dr. Tatiana a fost deosebită, un trup sănătos o slujire mai bună. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”

(Daniel Cocoș, Buzău)