Bega Shopping Center Timișoara, Galeriile Real Timișoara și Iulius Mall Timișoara se alătură campaniei noastre SALVEAZĂ COPILĂRIA.

În România în fiecare an sunt abuzați peste 11,000 de copii, din care mai mult de jumătate sunt fete peste 7 ani*. În fiecare zi la 30 de copii Români le este răpită copilăria în cele mai brutale moduri posibile, iar fără ajutor specializat de durată ei vor trăi întreaga viață sub umbra abuzului. Cu toate astea, în România doar 0,2 % din copiii abuzați (mai puțin de un copil pe lună) primesc ajutorul specializat de care au nevoie pentru a-și recăpăta copilăria și viața.

De zece ani, Casa Debora ajută fete minore victime ale abuzului sever să-și recapete copilăria. Singulară în România, “Casa Debora” asigura pentru fete minore victime ale abuzului sever, pe lângă serviciile de recuperare psihică și emoțională, educație, casă și masă.

 

Abuzul asupra copilului îi ucide sufletul, iar urmele lasate nu se vindeca niciodată. Pierzându-și copilăria el își pierde visele și speranțele, iar fără speranță nu există viață. SALVEAZĂ COPILĂRIA – TU poți reda speranța unui copil abuzat. Înrolează-te si tu acum în echipa care SALVEAZĂ COPILĂRIA.

 

 

* statistică Direcția Generală pentru Protecția Copilului