President RCRipensis - Maria Grapini with the girls (Mrs Grapini is also Minister of Turism)Sambata 17.05.2014 in cadrul Conferintei Nationale Rotary – D2241 Romania si Republica Moldova, Centrul “Casa Debora” a fost premiat ca fiind cel mai bun proiect comunitar sustinut de Rotary International D2241. Proiectul a fost selectat si prezentat  in cadrul Targului de Proiecte Comunitare  de catre Clubul Rotary Timisoara “Ripensis” care in perioada 2008-2013 a finantat trei proiecte sustenabile in parteneriat cu trei cluburi Rotary din SUA.  La eveniment au fost invitate doua fete din “Casa Debora” si doua fete care au fost in centru pana la varsta de 18 ani si care acum sunt:  una studenta la medicina iar cea de-a doua este studenta la colegiul de asistente medicale.  Emotiile fetelor au disparut pe parcurs avand alaturi de ele pe doamna Maria Grapini – Presedinte RC Timisoara “Ripensis”, si doamna Ramona Gidea – Presedinte Comisia de Proiecte RC Timisoara “Ripensis” prietena devotata a fetelor noastre.

Fundatia “Missio Link International” multumeste RC Timisoara “Ripensis” pentru ca  din multitudinea de proiecte frumoase  pe care le deruleaza  a considerat “Casa Debora” ca fiind reprezentativ pentru implicarea in comunitate.

President RCRipensis - Maria Grapini with the girls (Mrs Grapini is also Minister of Turism) The girls with Rtn Ramona Gidea DHC Ambassador
Alina mesures blood presure (2) DHC Ambassadors