In lunile Februarie si Martie fetele de la Casa Debora au avut parte de activitati culinare si au confectionat martisoare pe care le-au comercializat la sfarsitul lunii Februarie la Targul de Martisor. Pentru fetele din Aspiratii s-a incheiat sesiunea de examene si au inceput semestrul II la colegiu sau facultate.

Printr-un grant United Way trei fete de la Debora, una din Aspiratii si 30 de copii din cadrul Colegiului E. Ungureanu au beneficiat de rechizite scolare. Fetele de la Debora si cea din Aspiratii au finalizat orientarea in cariera, doua au inceput curs de calificare cosmetica, respectiv manichiura, celelalte doua urmand sa inceapa in perioada urmatoare cursuri de operare PC, respectiv ospatar.
De asemenea, fetele de la Casa Debora au primit incaltaminte prin intermediul United Way si le suntem foarte recunoascatori.
In cadrul saptamanii „Scoala Altfel” fetele de la Casa Debora, fetele de la CRM Buzias si cateva de la Recas au vizitat Misiunea Asociatiei „Tineri si Pretiosi”  de la Voiteni unde s-a desfasurat un program dedicat fetelor. Au vizionat un film educativ si apoi au ascultat un mesaj motivational.