Noutati

Prieteni buni viziteaza Casa Debora

În săptămâna 2-9 iulie 2017, ne-am bucurat să avem împreună cu noi pe prietenii noștrii din Statele Unite, o echipă formată din membrii a două biserici, Mt Bethel United Methodist Church si 1st Baptist Church of Woodstock.

Toată săptămâna fetele de la Casa Debora, au învățat cum să fie un ajutor pentru cei din jur iar echipa din SUA a putut să arate acest lucru într-un mod practic, prin participarea la proiectul de renovare al Casei Debora 2 împreuna cu fetele.

Deasemenea, pe lângă discuții, crafturi, jocuri și bună dispoziție, ne-am bucurat să petrecem o zi în aer liber, vizitând Grădina Zoologică din Timișoara, unde ne-am bucurat să vedem animale și să ne jucăm cu ele, dar și să învățăm despre istoria poporului român la Muzeul Satului.

Echipa a avut, deasemenea ocazia sa se intalneasca cu un grup de fete de la Centrul de Reeducare Buzias si a avut si o intalnire cu mamele de la “Scoala Mamei”, unde au avut ocazia sa impartaseasca din experientele lor si le-au invatat cateva activitati distractive de lucru manual.

A fost un timp plin de entuziasm și de voie bună. Mulțumim echipei din Statele Unite care a adus zâmbetul pe fețele noastre și ne-a oferit un timp plin de bucurie!

 

Relatat de Larisa Sandu – Manager Proiect MLI_SPeR