Noutati

Fetele de la Casa Debora participă la Cupa Justiției

În 23 mai, fetele de la Casa Debora au participat la cea de-a treia editie a Cupei Justiției, un campionat de fotbal adresat tinerilor liceeni, organizat în parteneriat cu Agentia Nationala Impotriva Traficului dePersoane – Centrul Regional Timisoara, cât și cu alți parteneri locali și regionali: Asociatia Solidart Timisoara, Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște” Lugoj, Clubul Sportiv Școlar Lugoj, Inspectoratul Școlar Județean Timiș,  Fundatia Filantropia Timisoara.

Prin intermediul proiectului, ne-am propus să creștem nivelul de conștientizare al elevilor, cât și al publicului larg din județul Timiș cu privire la riscurile traficului de persoane, utilizând ca metodă de educație nonformală sportul.

Echipa de fotbal de la Casa Debora a fost în formă și vrem să îi mulțumim pe această cale voluntarei noastre, dna. Antrenor Alexandra Velea, care este dedicată pregătirii fetelor și cu ajutorul căreia fetele au luat locul III la acest campionat!

În realizarea acestui eveniment am fost sprijiniți și de: Ciocolateria Leonidas Timișoara, ICE DYP Cărpiniș și Cofetăria Codrina Timișoara.

Mulțumim tuturor pentru implicare!