Noutati

Există Viață După Abuz – tabără de schi

Vă amintiți că în octombrie mulți dintre voi ați alergat și pedalat pentru că “Există Viață După Abuz”? Datorită generozității voastre de atunci, fetele de la Casa Debora au fost săptămâna trecută într-o tabără de schi care a avut ca scop creșterea încrederii de sine prin activități sportive de iarnă, vizite la obiective culturale din Sibiu, activități de autocunoaștere și jocuri terapeutice.
Mulțumim sponsorului principal al echipamentului sportiv, Decathlon Romania! De asemenea, transmitem mulțumiri și către Fundatia Comunitara Timisoara și Alergotura pentru organizarea evenimentului Timotion, unde ne-ați copleșit cu generozitatea și creativitatea voastră!
Împărtășim cu voi mai jos poze și câteva impresii ale fetelor despre tabără:
 

“Mă bucur foarte mult că am avut un timp așa de plăcut și frumos cu toții impreuna. Vă mulțumesc că mi-ați oferit ocazia de a petrece timp alături de prietenele mele de la Casa Debora, și pentru ocazia de a vizita Arena Platoș. Vă mulțumesc și pentru că am avut ocazia de a învăța să schiez.” (C, 17 ani)

“E primul an în care iarna mergem în tabără. A fost foarte frumos, mi-a plăcut plimbarea în Sibiu, pozele pe care le-am facut, focul de tabără, Revelionul și filmele la care ne-am uitat, aruncatul cu zăpadă și că m-am dat pe sanie.” (L, 18 ani)

“Mi-a plăcut la munte pentru că am facut multe activități, m-am relaxat și mi-am învins teama de a schia. Vă mulțumesc pentru tot și pentru că v-ați gândit la noi. An Nou Fericit!” (S, 15 ani)

“Vreau să vă mulțumesc că ne-ați dat ocazia să ne bucurăm de zăpadă și de peisajele care au fost superbe. Vă mulțumesc din suflet!” (S, 17 ani)

“Mie mi-a plăcut că pentru prima dată am mers iarna la Paltiniș. Mi-a plăcut că am mers în Sibiu și că am văzut artificii, că am mers cu săniile și că am văzut peisaje frumoase. Aș vrea să vă mulțumesc pentru tot ce ne-ați oferit în săptămâna pe care am petrecut-o la Păltiniș. Vă mulțumesc!” (A, 18 ani).

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x