Da, avem nevoie de ajutorul vostru!

Donation Goal For This Project is 53551 RON
100% Donated/53551 RON To Go
Donate Now
Ne-am gândit mult dacă e momentul să facem o campanie de strângere de fonduri online. Şi da, trebuie să o facem. Vrem să continuăm să fim transparenţi cu voi. Da, şi pe noi ne afectează criza generată de coronavirus. Da, şi la noi au scăzut drastic donaţiile. Da, şi noi ne întrebăm oare ce se va întâmpla DUPĂ? Oare vom putea continua?
Acum, mai mult ca oricand avem nevoie de ajutorul vostru ca să putem continua. Nu pentru noi, ci pentru cei peste 500 de copiii care trebuie să mănânce, să se spele și să beneficieze de educație chiar și în sărăcie, și acum şi lunile viitoare. Pentru fetele care trebuie să aibă un adăpost sigur, departe de abuzatori şi traficanţi, şi lunile viitoare.
Începand de azi va invitam sa veniți alături de noi în campania mondială de strângere de fonduri Giving Tuesday NOW, care va fi pe 5 mai, când întreaga omenire susține prin donații comunitățile afectate de COVID-19. O poți face în siguranță, de acasă,  în mai puțin de 3 minute printr-o donație online site-ul nostru.
Continuați să urmăriţi cu atenţie pagina noastră de Facebook și veți înțelege cum îi afectează criza pe copiii noștri. Iată cum îi putem ajuta:
  • 15 RON – hrănește un copil o zi întreagă
  • 25 RON – un copil fără acces la platforme online este ajutat sa continue școala
  • 50 RON – o zi de protectie pentru un copil vulnerabil
Donatiile se pot face  direct pe site-ul nostru, prin butonul de donații de mai sus.
Dacă există viaţă chiar şi după abuz, trebuie să existe viaţă şi după COVID-19!

Update: Inițial ne-am propus pentru cele 14 zile de campanie să trângem suma de 9700 RON, întrebându-ne dacă vom reuși sau nu să strângem această sumă, având în vedere că mulți români sunt într-un fel sau altul încercați de această criză. Însă, pentru că în primele 6 zile de campanie ne-ați copleșit cu implicarea și bunătatea voastră și s-a ajuns la donații în valoare de 8895 RON, am decis ca pentru următoarele 8 zile de campanie să ne propunem o sumă și mai mare, care să ne permită să asigurăm mâncare, produse de igienă, rechizite și protecție pentru o perioadă și mai lungă pentru cei peste 500 de copii. Suntem uimiți de răspunsul vostru, de implicarea și numărul mare de donații, de faptul că deși nu vă este ușor, ați ales să donați pentru cei cărora le este și mai greu. Vă prețuim și tot ce putem spune este: COVID chiar nu oprește binele și nici nu ne separă, dimpotrivă, voi ne demonstrați că putem fi și mai uniți și mai solidari cu cei în nevoi acum!