Armonia

ARMONIA ESTE…

Armonia este un proiect al Missio Link Internațional care ajunge la copii aflati în situaţii de risc din centre de plasament de stat si tinerii din centre de reeducare a minorilor, pentru a aduce armonie în vieţile lor.

Fondatorii Armoniei, Doru şi Rodica Racovicean, vin din lungul coşmar al comunismului pentru a aduce vindecare și stima de sine prin muzică şi poveşti inspirate din Biblie celor mai defavorizați dintre noi.

ARMONIA ÎN CENTRE DE PLASAMENT…

Instituţia în care se alfă este singurul cămin pe care mulţi dintre copii îl cunosc. Armonia aduce bucuria muzicii în vieţile acestor copii din centrele de plasament de stat sau private, unde nu este prevăzut un program muzical din cauza lipsei de resurse. Armonia formează şi pregăteşte coruri în aceste case de copii şi apoi duce darul muzicii în comunitate prin biserici, mănăstiri, şi organizaţii civice. La fiecare sărbătoare de Crăciun şi Paşte, toate corurile din case de copii diferite se întâlnesc pentru programe speciale. Pe perioada vacanțelor organizează cluburi de vacanță pentru copiii care nu mai au pe nimeni de vizitat.

ARMONIA ÎN CENTRE DE REEDUCARE…

Armonia nu se opreşte la case de copii. Gândiţi-vă la băieţii din Centrul de Reeducare a minorilor Buziaş şi la cum ar putea să fie viitorul lor. Din fericire, în instituţii ca aceasta este implicată Armonia. De fapt, programul în închisoare al Armoniei a avut impactul pozitiv de a ajuta la reducerea ratei de recidivism în aşa măsură încât autorităţile penitenciarului nu numai că au recunoscut eficienţa progrmaului, dar au şi cerut Fundaţiei Missio Link Internațional să îşi extindă implicarea prin adăugarea programului Aspiraţii.

 

SUNTEŢI INVITAŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI LUI DORU ŞI COPIILOR ÎN ARMONIA!

Doru se pregăteşte să adauge in acest an inca 550.000 kilometri la cei parcurşi cu microbuzul până acum, pentru a-l patrulea an, pentru a duce Armonie la copiii din diferite instituţii din județul Timiș. Vă invită să vă alăturaţi lui. Pentru a vedea cum puteți ajuta la susţinerea acestei importante misiuni vizitați secţiunea Dă o mână de ajutor. Schimbați ACUM viețile a sute de copii dintre cei mai expuşi la risc.